Om Aldehagen

Aldehagen by Kristin

Coffee Bean

Håndlaget

Et produkt fra Aldehagen er laget fra bunnen i normalt tempo uten stress. De er laget av meg og jeg har fine arbeidsforhold.

Coffee Bean

Naturlige stoffer

Jeg bruker ull og bomull og alpakka i produksjonen da jeg liker å bruke naturmaterialer. Så langt det går kjøper jeg  bomull som er bærekraftig dyrket. Jeg bruker garn som er laget i Norge eller produseres med gode intensjoner.

Coffee Bean

Eget design

Alle mønsterene lager jeg selv. Produktet skal være funksjonelt og fint å se på. Materialet er valgt med omhu. Stoff-forbruk og avfallshåndtering er viktig i prosessen. Det ligger mye omtanke bak hver handling i arbeidet mot ferdig produkt.

FILOSOFI

Jeg synes det er fint å ikke ha for mange ting og at de tingene vi har er noe vi bryr oss om. Jeg er opptatt av at ting skal føles gode og fungere både når det gjelder passform, utseende, følelse, opplevelse og lukt.

Jeg ønsker at mine produkter skal være et bevisst valg.

Fordi man ønsket seg akkurat den, fordi den sitter godt på eller passer akkurat her eller til denne situasjonen, fordi den er laget for hånd, lokalt.

Mine produkter

Min kolleksjon akkurat nå, består av: pysjbukser, sofaputer, sengetøy, luer og julesokker.

OM KRISTIN OG ALDEHAGEN

Da jeg var liten var den beste presangen julaften ny nattkjole, pysjamas eller kosedress og den skulle helst være laget av flanell eller velour. Den kom ikke hver jul, men hver av dem huskes med glede.

Disse minnene førte til en tradisjon i mitt eget hjem der guttene i huset og etter hvert kjærestene deres fikk en hjemmesydd pysjbukse i flanell med artig mønster til jul. Det ble en jakt på morsomme flanellstoffer for å lage årets kolleksjon.

Starten på firmaet var at jeg ville dele denne gleden med flere.

KRISTIN

KRISTIN

Kontakt

Mail

kristin (att) aldehagen.no

Addresse

Prestegardsvegen 13

5470, Rosendal

Organisasjon

Aldehagen Kristin Lamberg

orgnr: 917 610 533